top of page

Есте Дизайн мисия

   Академия "Есте Дизайн" има за цел да обучи лекари и дентални лекари в естетичните процедури с ботокс, дермални филъри, мезотерапия и дермални конци. Обучението се състои в модули, организирани от Есте Дизайн поради възможност на участниците да получат пълно, стъпково обучение. По този начин се  осигурява сигурност, безопасност и доверие, за да могат курсистите спокойно и уверено да прилагат тези умения в своите практики. Това е възможно единствено когато обучението е детайлно  чрез получаването на многоетапно (модулно) обучение, включващо  богати анатомични познания, познания за всички фирмени инжекционни продукти и съвременни  концепции за красота. Курсовете провеждани от Есте Дизайн обучават с уважение към науката, естетиката, здравето на  пациентите и обществото.

 

  Програмите, по които се обучавате участниците, са създадени съвместно и са плод на екипна работа на лицевочелюстни и пластични хирурзи, дерматолози, онколози, ортодонти и дентални лекари, работещи в областта на естетичната дентална медицина. 

 

  Наши модератори и лектори са световно известни тренери, доказали се в областта на естетичната медицина, които  предоставят нужните знания и умения на нашите курсисти.

bottom of page