Стани модел-участник

  • Facebook Social Icon

Какво означава да сте модел?

 

Като модел ще получите разкрасяващи и лечебни процедури с ботокс и дермални филъри в рамките на обучителен курс, като върху лицето ви ще работят симетрично двама обучаващи се лекари под наблюдението и експертните напътствия на сертифициран лектор и треньор в областта на естетичната медицина.

 

Защо да участвате като модел в козметичен курс?

 

1. Значително по-ниска цена за козметичните процедури.

2. Без компромис в качеството на услугата.

3. Стремеж към резултати с подмладяващ ефект, но в същото време запазващи естествения вид на лицето.

4. Уникално изживяване – не само получавате подмладяваща процедура, но и важни познания в областта.

 

Как да кандидатствате?

 

 Заявете писмено своето желание да бъдете модел ТУК  като прикачите 3 ваши снимки - в анфас (лицето ви отпред), профил и полупрофил. Молим да не кандидатствате със селфита,снимки с грим, фотошоп или филтри, тъй като това ще повлия на правилната оценка. Примерни снимки:

След преценката на специална лекарска комисия на базата на изпратените снимки ще ви уведомим дали сте подходящ случай за курса. Ако сте съгласни с изготвения план за разкрасяване, е необходимо да платите резервационна такса, за да си запазите мястото за курса.

 

Какво да очаквате на курса?

 

Работата с моделите започва след 13:30ч., като разчитаме да освободите целия следобед от ангажиментите си.Тъй като това е обучителен курс не би било възможно да ви дадем точен час за получаване на процедурите, работата с моделите започва в зависимост от часа на пристигане. Бихме помолили за Вашето търпение. Препоръчваме уплътняване на изчакващото време с четене на любима книжка. Есте Дизайн предупреждава че ненавременното явяване от ваша страна  води до губене на запазеното място и отпадане като модел.Есте Дизайн запазва правото си да задържи платената резервационна такса.

Как да се регистрирате като модел-участник?

За да се регистрирате като модел-участник използвайте регистрационната форма за модели.Там ще откриете и повече детайли относно залащането за участието ви.

Колко ще ви струва?

 

Като модел вие ще заплатите между 400 и 460лв. за процедури с ботулинов токсин и дермални филъри, които реално струват в други клиники между 1100лв. и 1700лв. (само корекция на устни е 500 лв, ботокс на горната част на лицето в 3 зони е между 600-700 лв, а лечение на бруксизъм - в рамките на 500-600 лв. в зависимост от използваните единици ботулинов токсин). Т.е. ще спестите около 900 лв, а ще получите същите подмладяващи и разкрасяващи процедури.

 

Как да извършите заплащане?

 

След одобрение трябва да заплатите резервационна такса в размер на 100 лв., която следва да бъде преведена на служебната банкова сметка на фирмата-организатор на курса, която ще гарантира участието ви и запазването на мястото ви. Останалата сума ще заплатите на място в деня на курса. Сумата за използваните материали върху вашето лице се заплаща, когато пристигнете.

Записването се зачита след заплащане на

50% от сумата за участие.

Академия "Естетика Дизайн" набира модели-участници за обучителен курс за лекари и дентални лекари за поставяне на ботокс и филъри в лицево-челюстната област. Тук можете да се възползвате от разкрасителни процедури на достъпни цени без компромис в качеството.

 

Като модели могат да участват мъже и жени на всяка възраст. Независимо дали желаете да изгладите бръчките или да възвърнете контура на лицето си, ние ще подготвим индивидуален план за разкрасителните ви процедури. 

 

Регистрационна форма за модели

Моля, приложете снимки в анфас (лицето ви отпред), профил и полупрофил. Снимки с Фотошоп, филтри и селфита НЕ се приемат.

Качете снимка
Max File Size 15MB
Качете снимка
Max File Size 15MB
Качете снимка
Качете снимка
Max File Size 15MB

 гр. София,ул. "Деде Агач" 13

Партньори на Есте Дизайн:

Телефон:+359886970863

  • Facebook