top of page

Стани модел-участник

  • Facebook Social Icon

Какво означава да сте модел?

 

Като модел ще получите разкрасяващи и лечебни процедури с ботокс и дермални филъри в рамките на обучителен курс, като върху лицето ви ще работят симетрично двама обучаващи се лекари под наблюдението и експертните напътствия на сертифициран лектор и треньор в областта на естетичната медицина.

 

Защо да участвате като модел в козметичен курс?

 

1. Получавате козметична процедура  без компромис в качеството на услугата

2. Стремеж към резултати с подмладяващ ефект, но в същото време запазващи естествения вид на лицето.

3.  Уникално изживяване – не само получавате подмладяваща процедура, но и важни познания в областта.

 

Как да кандидатствате?

 

 Заявете писмено своето желание да бъдете модел ТУК  като прикачите 3 ваши снимки - в анфас (лицето ви отпред), профил и полупрофил. Молим да не кандидатствате със селфита,снимки с грим, фотошоп или филтри, тъй като това ще повлия на правилната оценка. Примерни снимки:

новимодели.jpg

След преценката на специална лекарска комисия на базата на изпратените снимки ще ви уведомим дали сте подходящ случай за курса. Ако сте съгласни с изготвения план за разкрасяване, е необходимо да платите резервационна такса, за да си запазите мястото за курса.

 

Какво да очаквате на курса?

 

Работата с моделите започва след 13:30ч., като разчитаме да освободите целия следобед от ангажиментите си.Тъй като това е обучителен курс не би било възможно да ви дадем точен час за получаване на процедурите, работата с моделите започва в зависимост от часа на пристигане. Бихме помолили за Вашето търпение. Препоръчваме уплътняване на изчакващото време с четене на любима книжка. Есте Дизайн предупреждава че ненавременното явяване от ваша страна  води до губене на запазеното място и отпадане като модел.Есте Дизайн запазва правото си да задържи платената резервационна такса.

Как да се регистрирате като модел-участник?

За да се регистрирате като модел-участник използвайте регистрационната форма за модели.

Академия "Естетика Дизайн" набира модели-участници за обучителен курс за лекари и дентални лекари за поставяне на ботокс и филъри в лицево-челюстната област. Тук можете да се възползвате от разкрасителни процедури на достъпни цени без компромис в качеството.

 

Като модели могат да участват мъже и жени на всяка възраст. Независимо дали желаете да изгладите бръчките или да възвърнете контура на лицето си, ние ще подготвим индивидуален план за разкрасителните ви процедури. 

кандидатствай з амодел

Регистрационна форма за модели

Моля, приложете снимки в анфас (лицето ви отпред), профил и полупрофил. Снимки с Фотошоп, филтри и селфита НЕ се приемат.

Качете снимка
Качете снимка
Качете снимка
Качете снимка

Заявката е изпратена успешно!

bottom of page